fredag 9. november 2012

Bildeinnlegg

Hei, her kommer noen bilder av Leo og Luna. Luna har vært tre uker hos bestemor(løpetid), så nå var det virkelig godt å få henne tilbake!













4 kommentarer:

  1. Veldig vakre begge to, Luna ser ut til å være like avrøyta som søstra si

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja ikke så mye pels på frøkna nå akkurat! :)

      Slett
  2. Så utrolig fine bilder, Eurasieren må jo være en av verdens vakreste raser på jord! De er så nydelige. :) Tenker på å få meg en til hund, og da er Eurasieren en sterk kandidat selvom jeg blir rådet til å ikke gå for rasen siden jeg ikke ønsker meg en sta hund. Meeeen, de er jo så nydelige, og flotte personligheter!!!! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! :) Ja, helt enig! :D Vi har ihvertfall funnet rasen vår! haha, ja de kan være litt sta, men hvis du ikke har kjempeambisjoner i lydighet, så har ikke vi sett på det som et kjempeproblem. Men det er forskjeller i rasen da. Som valper er de veeeldig enkle å dressere, og var virkelig ivrig på valpekursene. Etterhvert får de litt mer staheter, og er ikke ofte de sitter eller kommer løpene på første kommando.. haha. ''Jadaaa mamma, skal bare snuse litt her, så kommer jeg!'' Men absolutt er kjempeherlig rase! :) Veldig knyttet til familien sin :)

      Slett