Om Leo

Prince Leo av Nixenspitze
Født: 17.03.10
HD/AD: Fri (B/AA)
Øyelyst: Fri for alle øyesykdommer ( CEA, Entropion, Ektropion/makroblefaron, Distichiasis / ektopisk cilium, Corneadystrofi, Retinal degen. (PRA), Linseluksasjon, Persisterende pupillmembran (PPM), (PHTVL/PHPV), Katarakt,, Retinal dysplasi (RD)ypoplasi av N. opticus/mikropapill = Intet påvist)
Patella: Fri
Innavel: 0 prosent
Utstiling: 3 x CERT, 4 x res CERT, 9 x CK,1x BIR 1x BIM
Mentaltest: Bestått
Reg nr:  NO38546/10

Leo er en vakker og snill gutt som er veldig knyttet til familien sin. Han bryr seg lite om fremmede, men blir fort glad i folk. Han er blitt brukt litt på utstilling, agility, spor (prøvd blodspor et par ganger), kløv, og som en flott turkamerat. Leo er en veldig rolig gutt, noe som er utrolig behagelig. Det er ikke mye styr med han, stort sett merker vi han ikke. Han liker å leke, og pinner et det beste som finnes, skal du vite! Å løpe fri i skogen setter han utrolig pris på, og holder seg i nærheten.

PS: Leo lånes kun bort til tisper som følger NEKs avelsstategier og helst en tispe fra et kull hvor mange er røntget (HD/AD) og sjekket for ulike sykdommer (Patella, øyelysning osv).


Leo 12.01.13 - 3 år om 2 mnd :)

19 mnd


Utstillingsmessig har han gjort det bra, med mange excellentsløyfer, som tilsier at han er utmerket etter rasestandaren. Vi har i tillegg fått utdelt  åtte CK (championskvalitet), 3 CERT og tre res.CERT (et fra NKK) , så nå mangler han bare storcertet for å bli champion :)! Som valp gjorde han en god presentasjon, hvor han ble BIR, av 14 eurasiervalper, pluss at han ble plassert som BIG3. 
Familietre i bilder:Fra Leos kull er 6 av 7 røntget (5 er registert i dogweb i Norge fordi én er importert til USA hvor han ble rønket der), hvor alle er fri HD/AD, 7 stk er patella fri, og noen har også øyelyst med perfekt resultat 0/0. Både moren og faren til Leo har en meget god helsestatistikk.


15 uker

8 mnd.

16 mnd og fine fraspark!
15,5 mnd
18 mnd