Om megHei, jeg heter Caroline og er eier av Luna og Leo sammen med min mor og lillesøster. Vi bor i Lørenskog og skulle i grunn kun ha en hund for turgåing, etter at vi leverte vår golden 
retriever tispe tilbake til Vestby hundeskole for å bli førerhund, ble savnet etter hund stort, og da vi kom over eurasieren på nettet ble vi solgt. Utseende og gemytt passet oss helt perfekt! Så kom dagen hvor jeg skulle hente vår lille gutt. Vi ville ha en rød hannhund, men etter at vi så vesle Ninja av nixenspitze til oppdretter, falt vi helt for sort/tan, og vi endte med Leo.  Vi mener selvfølgelig han er den beste hunden vi kunne fått! 

Overgangen fra golden til eurasier var ganske stor. Fra å ha en golden som ble helt ''gal'' etter mennesker og ville hilse på alle, kunne vi nå gå på tur uten at han brydde seg noenting om fremmede. Fra et matvrak til en kresen fyr, og fra en golden som kunne holdes på med trening i evigheter uten å gå lei, til å få en hund som syntes trening ble kjedelig i lengden. Men vi hadde funnet rasen vår! Nå har Leo blitt voksen, og etter helgekurset med eurasierklubben, har jeg funnet ut at agility er noe jeg vil drive mer med. I tillegg vil jeg nok stille han ut litt mer, dette er fin sosialtrening, og samtidig syntes jeg det er moro! Vi driver også litt med hverdagslydighet, og han får kløve når vi går på turer. 

Jeg jobber i dyrebutikk, og trives veldig godt med det! Etterhvert fikk også Luna som er datteren til Leo. Overgangen fra en til to hunder har gått kjempebra, og vi angrer ikke et sekund! Utenom dette, liker jeg å ta bilder, utrykke meg grafisk og designer blant annet medlemsbladet for Norsk Eurasierklubb. På hobbybasis spiller jeg håndball, som jeg har gjort i 12 år. 


Begge bildene er tatt av Julie Susanne