tirsdag 7. januar 2014

Januar 2014

Hei!

Fikk akkuratt tatt noen bilder før det mørknet helt. Luna har utviklet seg mye de siste månedene, og blir flottere og flottere. Endelig er pelsen på plass etter løpetiden og vi skal prøve oss på utstilling igjen den 26. Januar. 

Ellers må jeg si at valpekjøpere etter Leo har vært kjempeflinke til å røtnge ''valpene'', og nå er det bare noen få igjen (4 stk) av begge kullene som mangler å røntge! 11 stykker fra begge kull er røntget hvor samtlige har AD A, 8 stk har HD A, og to stykker har fått svak HD C (en fra kull 1, og en fra kull 2 på en hofteside). Dogweb viser 100% fri AD og 90 %  fri HD. Helheten er vi selvfølgelig kjempefornøyd med, og håper resterende også viser gode resultater. Det er oppdaterte helseresultater på sidene til kullene, om noen ønsker å se fullstendig helseresultater. 
9 kommentarer:

 1. Så fin hun er, fått skikkelig med pels jo. Lykke til på utstilling, Wilma røyter og passer ikke på utstilling nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, endelig har den kommet tilbake :-) Takk for det!

   Slett
 2. Sunniva s pettersen10. januar 2014 kl. 16:35

  Luna ser veldig fin ut nå :)
  Lykke til den på utstillingen :)

  SvarSlett
 3. Fyttirakkern så vakker hun har blitt! Eller, hun har jo alltid vært fin, men nå har hun blitt en skikkelig lekker dame :)

  Og gratulerer med flott resultater på Leos avkom :D Må være en herlig følelse :)

  SvarSlett
 4. Takk skal dere ha :-) Ja, morsomt å se at de utvikler seg riktig :) Det er det absolutt Ellen! :)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder, Car :-) Nydelige Luna og Leo!

  SvarSlett
 6. Så nydelige de er!! :D Har akkurat fått min første Eurasier, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

  SvarSlett
 7. Heihei! :) Kom på at jeg måtte fortelle deg at min Bittebit's Qiana er avkom til Trigger av Nixenspitze, noe som gjør at Leo er hennes "halvonkel", om man kan kalle det,det. Utrolig morsomt og finne "familie"! Hihi. Er innom her støtt og stadig for å se på de fine bildene dine, selv om det ikke er oppdatert.

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelige hunder du har! Har veldig lyst på eurasier selv men vet ikke om det er en bra nybegynner hund? Er dette en rase du kan anbefale?:)

  SvarSlett