mandag 28. januar 2013

Resultater Hellerudsletta

Etter en fin dag på Hellerud, fikk Leo sitt 3.CERT og ble BIM (Best i motsatt kjønn)!!! Res: Ex Ak, 1.AKK, CK, CERT, 1.BHK, BIM. Jeg er selvfølgelig strååålende fornøyd, og veldig stolt!  

Zicata's Kessi of Benji ble BIR, en vakker tispe som har gjort det helt knall! Bittebit's Enora fikk også CK, og ble 2.BTK :D

Kritikken kommer.


Luna oppførte seg veldig bra, men ente med very good denne gangen :) Hun skal nok få en del måneder på seg, før vi prøver oss igjen :) Hun fikk veldig god kritikk, skal legge den ut så fort som mulig.



2 kommentarer:

  1. Hei Caroline,
    På søndag var vi og vår Yndy av Nixenspitze på eurasiertreff i Skullerud.
    Det var mange som kom, ca. 14-15 eurasier med sine eiere, en skikkelig eurasiertreff det var  Vi ville gjerne spørre deg der om noe men du kom dessverre ikke. Da skriver jeg deg.
    Vår gutt Yndy er nå et år gammel og han har blitt dessverre litt tykkere enn han skal bli. Han elsker jo å spise alt. Men han er veldig fint han så vi vil utstille ham også og da må vi slanke ham litt.
    Vi var hos Monica Normanseth og spurte om råd men hun kunne ikke si nøyaktig hvor mye hundemat skal vi gi til Yndy. Monica har mange forskjellige hunder og måler ikke nøyaktig.
    Du har en nydelig hanhund som gjør det så stort på utstillinger så kanskje du kunne gi oss litt råd med det?
    Kan du er du snill beskrive hvor mye hundefor gir du til Leo daglig og om du gir ham også noe gott som svineøre eller svinehale eller godbiter ?
    Vi bruker tørrfor og våtfor blandet. Vi går med Yndy også 2 lange turer daglig, ofte til skogen, hvor han kan løpe løs.
    Tusen takk for hjelp og råd 
    Mvh Jitka og Martin
    GOTT NYTT ÅR

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, så koselig at dere ble så mange! Var planen å komme, men hadde migrene på lørdagen, så sleit veldig med å sove, og orka derfor ikke denne gangen :(

      Leo er for det første veldig lite glad i mat, men vi mater Leo og Luna sammen så vet ikke helt akkurat hvor mye han spiser, men vi gir ca 2 matskåler (flatazormatskål vi fikk med da vi kjøpte dem av Monica) - men vi har motsatt problem at begge er litt tynne. Men nå har begge lagt på seg litt, og er i fint hold :) Mamma pleier å gi dem litt ost i maten, men ellers holder vi oss til tørfór. Vi ga dem VOM og HUNDEMAT når vi skulle få dem til å legge litt på seg, men nå er de fine så da holder tørfóret :) Men fint han får løpe løst ja, men bare prøv å kutt litt ned på mengden, så blir han nok fin etterhvert :)

      God nyttår til dere også! :)

      Slett