tirsdag 22. januar 2013

AD/HD kampanje ut januar!

Hei, hei!

Ville bare tipse alle om at Sinsen Dyreklinikk har januarkampanje på AD/HD til 1200 kr! Vi skal røntge Luna på fredag, og håper flere av kullet hennes etterhvert også røntger!



''Litt rask info:
HD: Hofteleddsdysplasi. Dysplasi vil si at lårhode og hofteskål ikke passer perfekt sammen, slik at det blir ”slark”, eller ustabilitet i leddet. Det kan skyldes for grunn hofteskål, feil på lårhodet eller andre årsaker. Denne ustabiliteten vil etter hvert gi små støtskader opp i hofteskåla som vil gi smerter, og over tid forkalkninger.

AD/AA: Albueleddsdysplasi/albueleddsartrose er en samlebetegnelse på flere feilutviklinger som kan skje i leddbrusken i albueleddet, de vil etter hvert gi smerter og forkalkninger (artroser).

For å ta røntgen må hunden bedøves med en lett sedasjon. Ved offisiell avlesning hos NKK er det også krav om at hunden er ID-merket. Bildene sendes inn til NKK, hvor man får en offisiell HD status.
Hunden må være eldre enn 1år gammel før vi kan ta røntgenbildene.''



Tenkt at Luna har vært såå liten da!








4 kommentarer:

  1. Lykke til med røntgen! Krysser fingrene for fine bokstaver på dere :D

    Bor i gærne enden av landet vi, så må nok betale vanlig pris når Thorvald skal fotograferes på mandag :/ Men godt tilbud altså! Er jo mindre enn bare HD der vi skal :/

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, da er det verre, hehe :D Betalte vel rundt 3000 kr for Leo, så er kjempetilbudd ja :) Lykke til til dere også!! :D

      Slett
  2. Lykke til, håper de blir en stor A for Luna og resten av kullet. Bra pris er det, men velger nok en vet som er nærmere. Har ikke bestilt for Wilma, men skal gjøre det snart. Lykke til også på utstillingen på søndag, send gjerne en melding.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, takk :) Ja, det skjønner jeg, så bra dere snart skal røntge :) Wakira er rønka med A, fredag er det Luna og mandag er det Chewbacca, så krysser alle fingrene for den flotte gjengen :) ja, skal nok sende deg en mld jeg :D

      Slett