onsdag 27. juni 2012

Tur i marka + eurasiertreff

Heisann! I dag har vi virkelig gått en lang og deilig tur! Vi gikk innover marka og ble borte en del timer. Både Luna og Akira skal bort til alle vanndammer, og ble nokså gjørmete, akkurat slik det skal være :) Det har gått utrolig bra å passe Akira med Luna, uten noen problemer! Blir faktisk veldig trist å gi henne tilbake nå, for vi har blitt glad i henne alle mann! Ser veldig mange likheter mellom Luna og Akira, både i utseende og væremåte. Var å besøkte Leo hos bestemor, og han har det kjempebra, koser seg løs i hagen og er mer valp en noengang. Skal leke og kose med oss hele tiden! Blir deilig for han når vi flytter, og får inngjerdet hage! :)

Ellers minner jeg på eurasiertreff på søndag på Skraperudtjern, klokken 12.00! Vi møtes fortsatt på parkeringsplassen ved Skullerudstua (rett nedenfor plantasjen) - så går vi samlet inn til Skraperudtjern. Tror ikke vi blir kjempemange denne gangen, men vet om 3, kanskje 4 som kommer. Koselig selv om vi ikke er så mange. Jeg kommer med Akira og Luna.





4 kommentarer:

  1. Så søte de er, ser at de er søsken:) skulle gjerne vært med på treffet med min lille eurasiervalp, hadde passet bra når det blir få som kommer, men får vel vente til han er litt eldre enn 9 uker uansett. Bor i oslo, så vi slenger oss nok gjerne med på treff etterhvert når han blir eldre, selv om vi ikke har bil:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er BARE å henge seg på!! Hva heter valpen din, og hvor har du kjøpt han? :D Vi har heller ikke bil, men det er lett å komme seg til treffet, t-banen stopper 3 min unna :D Er treff hver 1.søndag hver måned, så bare å komme når det passer :)

      Slett
    2. Vi har Noah av Geehrbacch, vi bruker stamtavlenavnet siden det er så greit:) skal prøve å blogge litt fremover, gøy å ha minnene samlet et sted:) Ja, da blir vi sikkert med i august, har sett endel bilder fra tidligere treff blant annet fra bloggen din, virker som hundene koser seg:)

      Slett
  2. ser mange likheter ja! søte hunder

    SvarSlett